Dream Wild But…Make Sure You Are Future Proof 

Als bevlogen ondernemer en leider wil je sturen op een bedrijf of programma dat ‘future proof’ is. 

Idealiter ben je als oprichter & leider succesvol zonder dat jij dagelijks betrokken hoeft te zijn. 

Grip door Visie maakt missies bestuurbaar, gedreven door het unieke vermogen van de leider en zijn team. Dit vermogen wordt vertaald in een gedurfde visie voor de nabije toekomst (!) en gekoppeld aan een tastbaar en flexibel ‘framework’ (de OGSM). Dit systeem zorgt voor de feitelijke besturing.

Een bewezen methode die vele visionairs wereldwijd hebben ingevoerd. Ze zijn niet alleen financieel succesvol, ze boeken waardevolle winst. En dat onderscheid hen van de rest.

Grip door Visie ontwerpt en voert samen met de ondernemer en zijn of haar team een op maat gemaakt ‘vliegwiel’ in dat gaat draaien op eigen kracht. Zo maakt de ondernemer zijn grote droom in de dagelijkse praktijk bestuurbaar. 

Aanbod Grip door Visie

Stijl

Barbara heeft als business psycholoog ruim 20 jaar ervaring binnen diverse branches. Haar passie is ondernemers waardevolle winst te laten creëren. Visie en werkwijze zijn dan ook  onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze combineert een diepe persoonlijke interesse met een zakelijk scherpte. Door haar integrale aanpak brengt ze ondernemers vlot op koers en weet ze bedrijven en teams uit  het ‘wild water’ te halen door hen substantieel grip te bieden op hun bevlogenheid én groeiperspectief. Meer weten over de werkwijze? Klik hier

Klanten

Barbara is in te huren als persoonlijk- en zakelijk mentor voor visionaire (zelfstandige) ondernemers, leiders en hun teams. Ze heeft gewerkt in commerciële bedrijven, binnen de social enterprise en overheid. Haar klanten hebben o.a bedrijven in de opleiding branche, horeca en reclame wereld. Ze is de aangewezen business psycholoog voor ondernemers die duurzaam willen ondernemen; een bedrijf willen bouwen dat blijft bestaan, ook als zij er zelf al lang niet meer zijn. Lees de ervaringen van klanten hier, of als je wilt verkennen wat Grip door Visie voor jou kan betekenen neem contact op.

 'Vision will charge You, your Team and your Business!'  

 

Visionairs zijn significant langer dan anderen bestand tegen ingrijpende factoren van buitenaf en verzekerd van een sterk resultaat!