Voor ondernemers die hun visie bepalend laten zijn voor het succes van hun bedrijf.                                                                                                           

Veel factoren zijn bepalend voor het succes of het mislukken van een bedrijf. De belangrijkste (en minst begrepen) factor is jouw persoonlijkheid als ondernemer. Het is bekend dat echt succesvolle ondernemers het conflict met zich zelf opzoeken. Authenticiteit en drive vormen de basis van jouw bedrijf, ze zijn zonder twijfel het meest bepalend voor jouw succes. Gun het jezelf om even stil te staan en de zaken onder de loep te nemen.

Aanbod: ontdek jouw unieke vermogen!

Skydive coaching

In de Skydive bepaal jij welk onderwerp je wilt beetpakken. We hebben  1 dag, 1 op 1 aan zee. Het doel is ontwarren en een betekenisvolle focus (visie) realiseren om als ondernemer op te sturen.

Wat gaan we doen? Springen! Op basis van jouw inspiratiebronnen en levensreis halen we in 1 dag jouw kernvraag omhoog. Deze vraag die jou wezenlijk drijft maken we de ‘driver’ van jouw bedrijf, programma of project. Jouw grenzen worden deze dag onherroepelijk opgerekt, zonder dat ze overschreden worden; ‘you will enter the cave you fear because it holds the treasure you seek’ (J. Campbell).

Springen doe je deze dag niet op een omzichtige manier, en dat hoeft ook niet, want er is voldoende compassie en toewijding voor een zachte landing. We nemen een diepe duik in wie jij bent (o.a. aan de hand van filmfragmenten) op een plek met weids uitzicht op zee, privé ruimte en goed voedsel. Je vindt op deze dag  jouw unieke vermogen, de eindeloze bron die de kracht onder jouw bedrijf, programma of project is, en waar vanuit je voortaan gaat sturen. Voor particulieren die het prima vinden om in de openbare ruimte van het strandpaviljoen te zitten is een aangepaste prijs beschikbaar van €995,-

Breaking the Waves sessies

In Breaking the Waves gaan we in een halve dag aan de slag met jouw actuele vraagstuk. Dit zijn hands-on sessies. Het doel is je een duidelijk overzicht en handvatten te bieden op wat nu nodig is om jouw ambitie binnen jouw bedrijf, programma of project concreet vorm te geven. 

Je gaat in deze sessie als het ware de ‘golven breken’, waardoor je niet langer wordt opgeslokt door de uitdagingen van gisteren, maar grip krijgt op waar je naar toe wilt bewegen. Deze sessies zijn vooral geschikt voor de ondernemers en leiders die vanuit visie grip op hun bedrijf willen.

Deepdive coaching

In de coaching op authentiek ondernemerschap ontwikkelen we een krachtige stijl en een ijzersterke visie waar op jij dagelijks gaat sturen. Het doel is jouw krachtige spanningsvelden hanteren. Wij nemen een diepe duik naar jouw verleden en gaan op zoek naar jouw drive en opvattingen. Daar vinden we de oorzaken van blokkades en vervolgens de krachtige vermogens die daaronder liggen. 

We ontdekken in de sessies waar je op wilt sturen. Je leert hoe je de relaties om je heen snel en effectief kan versterken en hoe jij jouw ondernemerschap inzet als een inspirerende en duurzame kracht. Het traject is rond als jij voelt dat mensen op jou durven te vertrouwen en er een duidelijke koers is om op te navigeren. Deze ‘Deepdive’ vraagt om lef, loslaten en vertrouwen. 

Coaching voor co founders

Je maakt met jouw co founder(s) een reis door de spanningsvelden. We onderzoeken waar jullie samen op vooruit willen en/of vastlopen en welk verband er is met jullie persoonlijke ‘drive’ en de groeifase van het bedrijf. De hamvraag is wie is er verantwoordelijk voor het succes en wat betekent dat?

De spanningsvelden staan centraal. Is de een dromer, een ander de drammer, of juist de doener? Gaan de discussies over het midden zoeken tussen orde en chaos, iets opbouwen of juist afbreken, wat is de oorzaak of gaat het om het gevolg? Allemaal herkenbare paradoxen die grote impact hebben op de samenwerking en  het aansturen van de bedrijfsvoering. Doel van de coaching is de spanningsvelden in kaart te brengen en de strategieën toepassen om deze zowel op relatie als bedrijfsmatig niveau op te lossen. De reis is gebaseerd op het Double Healix model.

 

De werkwijze is onder meer gebaseerd op het de Reis van de Held vanuit het Double Healix model en het Authentic Leader Development programma van de Harvard Business School

“Barbara heeft mij geleerd te kijken naar mijn energiebronnen en de link gelegd naar het fundament van mijn onderneming. Haar coaching en organisatieadvies brengt je van zelfkennis naar zelfverwezenlijking. Haar stijl is een combinatie van diepe interesse en intelligente scherpte. Ik gun iedereen een mentor die dat kan leveren. Zelf ken ik er maar één die dat kan bewerkstelligen”.

Drs. Job Boersma: auteur van diverse boeken op het gebied van emotie expressies, leiderschapscoach & veel gevraagd spreker

Skydive is voor helden

Spring! Avontuurlijke coaching op jouw persoonlijke vraagstukken (van visievorming naar  impactsturing).

Werkwijze
1 dag aan zee 1 op 1 (inclusief lunch)

Locatie 
Aan zee van 9.30 tot 17.00 uur

Prijs 
€1275,- /B2B op aanvraag

Meld je aan voor meer informatie

Breaking the Waves is hands on

Hands- on! Praktische business coaching met concrete tips, tools en stappen op maat gemaakt voor jouw vraagstuk

Werkwijze
Hands on sessies van 4 uur (inclusief lunch)

Locatie
Aan zee, maar kan ook in het bos

Prijs
€ 465,- / B2B op aanvraag

Meld je aan voor meer informatie

Deepdive is om te landen

Landen! Intensieve business mentoring over visionair leiderschap en hoe jij jouw visie tot in de vezels doorvoert.

Werkwijze
1 op 1 in maximaal 5 maanden (25 uur)

Locatie
Op gewenste locatie of incompany

Prijs
€ 3.250,-

Meld je aan voor meer informatie

  Cocoaching voor co founders

Voor founders die vastlopen en een gedeeld en leidend kompas willen om nu samen op de toekomst te sturen.

Werkwijze
Op afspraak, aantal sessies vrij in te vullen

Locatie
Op gewenste locatie of op bos/ strand locatie

Prijs
Op aanvraag

Meld je aan voor meer informatie
De genoemde prijzen zijn exclusief  btw en reiskosten.
Individueel live of via Skype:  € 110,00,- per uur
Zakelijk:  € 140,- per uur / Dagtarief  € 1050.-/  Dagdeeltarief: € 540,-
Voorbereidend tarief B2B: €65.- per uur

Wat levert de coaching je op? 

  • Sterke bewustwording van jouw uniek vermogen en de vraag die jou drijft
  • Een koppeling met jouw belangrijkste uitdagingen
  • Een eigenzinnige business visie en gedreven effectieve leiderschapsstijl
  • Praktische tools en tips om energieverlies te verminderen en groei te activeren
  • Kennis over hoe je van anderen leiders maakt (goede volgers zijn straks de beste leiders)
  • Roadmap die je nodig hebt om te sturen op de impact

Voor Wie?

  • Voor leiders
  • Voor ondernemers
  • Voor zzpers