Voor leiders die regie op de dag van morgen willen. 

Een onderneming met een krachtige visie weet precies waar ze geen aandacht aan moet besteden. Ze houdt geen 100 ballen in de lucht, maar weet waar ze naar toe beweegt en presteert zelfs 47% beter dan vergelijkbare bedrijven.  Dat komt omdat ze een ijzersterk ecosysteem heeft dat het geheel versterkt door de droom en de ambitie te laten ‘mergen’. Het systeem lost tegelijkertijd zijn eigen problemen op omdat ze visie zelf alle acties regisseert.  De visie motiveert de juiste mensen en klanten en zorgt voor een sterke samenhang tussen de uitdaging en de dagelijkse activiteiten. Een visie gedreven bedrijf heeft het lef om te kiezen en zich aan die keuze te houden.

Incompany aanbod

Traject: Bouw een ijzersterk ecosysteem

We ontwerpen de Yin (de droom) én de Yang (de Visie; uitdaging), het is nooit een kwestie van of.  Deze basis vormt de motor voor de besturing en de cultuur. De besturing vertaalt zich in meetbare doelen naar compacte strategieën en concrete acties. De cultuur wordt geladen door de missie en visie, de Why, What If en What’ zijn kraakhelder, de ;How’ is het speelterrein van de experts op de vloer.

Masterclass: Future Proof your business

In een workshop van een dag reizen we langs de 12 fases van visionair ondernemerschap. Vanuit droomkracht werken we naar de verantwoordelijkheid nemen voor de ontwikkeling van het bedrijf, dit is een eigen entiteit en het belang hiervan staat voorop. Pas dan kan er  weerstand worden opgebouwd. Als ondernemer zul je jouw gevoel gaan verdiepen en jouw blik gaan verbreden. Je wordt getest op cruciale overgangen, volg jouw bedrijf de juiste route en gaat het consolideren of maakt het steeds opnieuw de zelfde reis? Hoe ga je als founder (s) om met de crisissen waar het bedrijf onvermijdelijk door heen gaat en welke geleerde lessen kunnen van daaruit worden toegepast? Doel is om een duidelijke visie te ontwerpen waar iedereen in het bedrijf met een rechte rug achter kan staan. Een visionair bedrijf streeft naar een duurzame bestaan en waardevolle winst. Hoe deze alchemie wordt tijdens deze reis onthuld.

Ecosysteem

Voor ondernemers die een ijzersterk ecosysteem willen

Werkwijze
Vanuit de missie en visie bewegen we naar een stevig organisatie fundament, gedreven medewerkers en grip op de ontwikkeling en besturing. Geschikt voor gedreven ondernemers met slagvaardige bedrijven (maximaal 50 werknemers).

Kosten
Op aanvraag

Meer informatie

  Masterclass Future Proof your business

Voor ondernemers die hun teams willen inspireren

Werkwijze
Dit is een Masterclass van 1 dag waarin de alchemie tussen een bevlogen visie en sterke besturing via een intense reis wordt onthuld aan ondernemers en teams
. Geschikt voor bestuurders, MT’s en teams met lef.

Kosten
€1850,- (maximaal 10 personen)

Meer informatie
Losse gesprekken € 140,-  Dagtarief  € 1050,- Dagdeeltarief: € 625,- exclusief btw en reiskosten

Wat leveren deze trajecten jou op?

  • Een scherp beeld bij het unieke onderscheidende vermogen van jouw bedrijf
  • Inzicht in de energielekkages in de cultuur, structuur en processen
  • Een gemeenschappelijk visie waar mensen zich bij betrokken voelen
  • Een visie gedreven organisatiefundament
  • Alignment tussen de visie en de dagelijkse acties
  • Het model waarmee je de visie borgt in de vezels van jouw organisatie

Voor Wie?

  • Voor leiders
  • Voor ondernemers