Voor leiders die regie op de dag van morgen willen. 

Een onderneming met een krachtige visie weet precies waar ze geen aandacht aan moet besteden. Ze houdt geen 100 ballen in de lucht, ze wordt niet gedreven door de waan van de dag. Ze weet waar ze naar toe beweegt en presteert zelfs 47% beter dan gemiddeld. Een visie regisseert alle acties, motiveert mensen en klanten en zorgt voor een sterke samenhang tussen de strategie en de dagelijkse activiteiten. Een visie gedreven bedrijf heeft het lef om te kiezen en zichzelf een uitdagende doel te stellen met een strak tijdspad.

In company aanbod

Future Proof your business (Masterclass)

In een workshop van een dag reizen we langs de 12 fases van visionair ondernemerschap. Vanuit droomkracht werken we naar de verantwoordelijkheid nemen voor de ontwikkeling van het bedrijf, dit is een eigen entiteit en het belang hiervan staat voorop. Pas dan kan er  weerstand worden opgebouwd. Als ondernemer zul je jouw gevoel gaan verdiepen en jouw blik gaan verbreden. Je wordt getest op cruciale overgangen, volg jouw bedrijf de juiste route en gaat het consolideren of maakt het steeds opnieuw de zelfde reis? Hoe ga je als founder (s) om met de crisissen waar het bedrijf onvermijdelijk door heen gaat en welke geleerde lessen kunnen van daaruit worden toegepast? Doel is om een duidelijke visie te ontwerpen waar iedereen in het bedrijf met een rechte rug achter kan staan. Een visionair bedrijf streeft naar een duurzame bestaan en waardevolle winst. Hoe deze alchemie wordt tijdens deze reis onthuld.

Transitietraject: Grip door Visie

We ontwerpen de Yin (de Core) EN de Yang (stimulans van ontwikkeling). In een visie gedreven bedrijf werken deze altijd samen en is het nooit een kwestie van OF. Vanuit dit kompas wordt de vertaalslag naar besturing gemaakt, via meetbare doelen naar compacte strategieën en concrete acties. De missie is de droomkracht, de visie is de droom in de nabije toekomst, de grip is de alignment die zorgt dat de droom vitaal, duurzaam en bestuurbaar is.

  Masterclass Future Proof your business

Voor visie gedreven leiders en teams die optimaal gebruik van elkaar willen maken

Werkwijze
Masterclass van 1 dag waarin de alchemie tussen een bevlogen visie en sterke besturing via een intense reis wordt onthuld
. Geschikt voor directies en teams.

Kosten
€1850,- / open inschrijving 250,- (maximaal 8 personen)

Meer informatie

Transitietraject

Voor leiders die een visie gedreven bedrijf willen aansturen

Werkwijze
Aanwakkeren van de visie en eindigen met een stevig visie gedreven organisatie fundament, bevlogen medewerkers en een stevige grip op groei. Geschikt voor gedreven ondernemers met slagvaardige bedrijven (maxiaal 50 werknemers).

Kosten
Op aanvraag

Meer informatie
Losse gesprekken € 140,-  Dagtarief  € 1050,- Dagdeeltarief: € 625,- exclusief btw en reiskosten

Wat leveren deze trajecten jou op?

  • Een scherp beeld bij het unieke onderscheidende vermogen van jouw bedrijf
  • Inzicht in de energielekkages in de cultuur, structuur en processen
  • Een gemeenschappelijk visie waar mensen zich bij betrokken voelen
  • Een visie gedreven organisatiefundament
  • Alignment tussen de visie en de dagelijkse acties
  • Het model waarmee je de visie borgt in de vezels van jouw organisatie

Voor Wie?

  • Voor leiders
  • Voor ondernemers