Masterclass Future Proof Your Business

Na een masterclass van drie dagen (in company) weten jij en je team hoe je een jouw bedrijf vanaf nu Visionair Future Proof opbouwt. Vele internationale studies laten bewijs zien dat de visionairs die met deze methode werken niet alleen langdurig succesvol blijven, ze blijven ook staan als de meesten andere bedrijven omvallen.

Het gaat in deze bedrijven om veel meer dan alleen winst maken. Ze maken waardevolle winst omdat het bedrijf zelf de ultieme creatie is. De producten of diensten zien ze als het vehikel om hun creatie dag in dag uit nog verder te verfijnen

Visionaire bedrijven onderscheiden zich van alle anderen bedrijven omdat ze een volhardende missie en ijzersterke sterke waarden bezitten (die altijd blijven). Ze weten deze te verenigen met een bevlogen visie een strakke bedrijfsstrategieën die constant mee veranderen als reactie op de altijd veranderende markt. Alle  resultaten die visionaire bedrijven opleveren zijn hier een direct en tastbaar resultaat van.

De magie? Ze hebben het talent om tegelijkertijd continuïteit én verandering te managen, en dat is voelbaar in alles wat het bedrijf ademt (Collins).

In deze 3 daagse masterclass gaan we op expeditie langs 12  ‘key’ bestemmingen die ieder visionair bedrijf aandoet.

Het missiegevoel wordt op alle levels (leider, team, operatie) verdiept en de blik wordt verbreed: de visie voor de nabije toekomst wordt zichtbaar. Iedereen weet precies waar het bedrijf voortaan naar toe beweegt, en die bestemming maakt de gemoederen los en brengt de fonkeling terug! Het is verder ook kraakhelder beweging naar de visie in de komende 2-3 word bestuurd, en hoe dit concreet uit te werken voor het komende jaar. Kortom iedereen is geraakt, en spreekt daarom dezelfde taal.

Tipje van de sluier 

In de reis wordt de founder en het team als het ware ‘getest’ op cruciale overgangen; is er voldoende droomkracht, hoe gaan jullie met crisis (groei) om , weten jullie waar je heen beweegt, prikkelt dat voldoende, is er een plan, volgt het bedrijf een heldere strategie of maakt het steeds opnieuw de zelfde reis? Kortom, er gaat van alles gebeuren.

Het resultaat van de masterclass is dat de founder(s) en het team op een ‘point of no return’ zijn gekomen, ze ondernemen en werken voortaan visie gedreven.

Er is een gedeeld beeld bij wat een volhardende missie kan zijn, vanuit welke waarde het bedrijf zijn rug recht en staat: Walk the talk!

Er is geen speld tussen te krijgen in hoe een gedreven visie voor de nabije wordt vertaald in een tastbaar besturingssysteem waar iedereen die de visie omarmt voor gaat.

  Masterclass Future Proof your business

Voor visie gedreven leiders en teams die optimaal gebruik van elkaar willen maken

Werkwijze
Masterclass van 3 dagen waarin de alchemie tussen een bevlogen visie en sterke besturing via een intense reis wordt onthuld
. Geschikt voor directies en teams.

Kosten
€ 5085,- (ex btw) incompany /
open inschrijving 695,- p.p,- (maximaal 8 personen)

Business Coaching

Voor Wie?

  • Voor leiders
  • Voor ondernemers