Business Psycholoog

Ik heb een diepe interesse in mensen en de neiging om niemand te onderschatten. Ik ben een ondernemer met sterke ‘business skills’ én ik ben een creatieve analytische geest die op je huid zit. Opgegroeid in een druk ondernemersgezin heb ik mij altijd omringd met ondernemende,  creatieve en bevlogen mensen die altijd een laag dieper wilden. Ik hou van gedreven mensen die zin hebben om betekenisvol te zijn, dit is voor mij de zin van ondernemen.

Missie & Visie 

Mijn missie: als een bevlogen ondernemer ’s avonds bevlogen thuis komt dan gaat het goed.  Er lekt onnodig veel energie, talent, tijd en informatie weg in bedrijven, de verspilling raakt mij. Ik gun ondernemers grip op hun bedrijf zodat ze er van genieten in plaats van er door geleefd te worden.

Mijn visie: de ondernemersvoetafdruk radicaal verkleinen. In 2025  zijn er 5000 ondernemers binnen het MKB  in Nederland die werken met de Vinden – Laden – Sturen methode.

Mijn unieke vermogen

Ik ben een expert in het ‘lezen van de geest’ en ben tegelijkertijd messcherp op het business proces. Als scherpe waarnemer zie ik vrijwel alles (ook de informatie die onbewust ‘lekt’), als luisteraar ben ik ‘open minded’ en integer. Ik ben bovenal gedreven en vasthoudend, met half werk neem ik geen genoegen. Door vanuit een eigenzinnige visie de structuur en cultuur op te lijnen creëer ik slimme maar vooral duurzame oplossingen. Ik ben intuïtief, zeer zeker geen hokjesgeest, de behoefte bepaalt het aanbod en ik stop niet eerder tot dat het verhaal rond is.

Mijn ervaring.

Als Organisatie- en Klinisch psycholoog met bedrijfskundige achtergrond heb ik mij ontwikkeld tot een breed georiënteerde business psycholoog. In de afgelopen 20 jaar leidde ik diverse projecten en programma’s en stuurde ik de operatie aan van verschillende bedrijven in diverse segmenten. Vanuit mijn generieke kracht ben ik een expert geworden in het dwars door bedrijven heen kijken. Ik werk vanuit visie naar duurzaam rendement; op cultuur en structuur niveau.

 Mijn Kennis.

Ik heb een scala aan opleidingen afgerond en ben in veel bedrijfskundige en systeemgerichte opleidingen gecertificeerd. Ik heb daarnaast jaar opleidingen gedaan op het gebied van persoonlijke- leiderschaps- en teamontwikkeling. Voor meer informatie over mijn opleidingen klik hier.

‘Als je jouw ogen even kort sluit zie je ineens veel meer’