Creative Business consultant

Mijn persoon.

Ik heb geluk gehad, ik heb ‘the best of both worlds.’ Ik ben een ondernemer met sterke business skills en een creatieve geest die je raakt. Opgegroeid in een zakelijk ondernemersgezin, mij altijd omringd met innovatieve creatieve mensen.

Mijn Drive.

Ik gun iedere creatieve ondernemer een bedrijf waar geen energie weg lekt, maar waar vanuit gedreven energie wordt gewerkt. Ik spoor lekkages op, leg ze bloot en kom met een plan om vanuit drive te opereren. Het is daarin essentieel dat je jouw bedrijf of programma opbouwt  vanuit een eigenzinnige visie. Daar kun je een relevante waarde strategie en een impactplan aan verbinden. Stel je voor wat je allemaal kunt bereiken als je al 10 % minder energie per dag verliest.

Mijn Skills.

Als luisteraar ben ik integer. Ik heb oprechte aandacht voor passie en drijfveren en ik ben scherp op het business proces. Ik ben altijd alert op wat er zich onder het oppervlak afspeelt, met een half antwoord neem ik geen genoegen. Door het verbeelden van ideeën, door visiecreatie, het activeren van samenhang en zinvolle energie bij mensen vind ik slimme innovatieve oplossingen waar jullie gegarandeerd het verschil mee gaan maken. Na mijn interventie lekt er minder energie weg, er wordt gestuurd op impact en meer vanuit gedreven energie gewerkt. Ik lever toegevoegde waarde op samenhang tussen de unieke propositie, het gedrag en de prestaties. Ik ben geen hokjesgeest, jouw behoefte bepaalt mijn aanbod en ik stop pas als het verhaal rond is.

Mijn ervaring.

Als Organisatie- en Klinisch psycholoog heb ik mij ontwikkeld tot een breed georiënteerde business consultant. In de afgelopen 20 jaar lang trok ik diverse projecten en programma’s vlot en regisseerde ik de operatie van verschillende bedrijven. Vanuit mijn generieke kracht ben ik een expert geworden in het dwars door organisaties heen kijken. Ik heb kennis van de diverse lagen, snap hoe de hazen lopen en ken de toolkits.

Als sing- & songwriter, fotograaf en schrijver (privé) verleid ik mijn luisteraars, kijkers en lezers door hen iets aan te bieden wat direct een rake emotie oproept. Tegelijkertijd creëer ik bewust ruimte voor persoonlijke beleving, ik wil dat mensen er door gedreven raken. Dat is voor mij de bron waar vanuit verandering ontstaat.

 Mijn Kennis.

Ik heb een scala aan opleidingen afgerond, ben in veel systeemgerichte opleidingen gecertificeerd, heb diverse cursussen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ik probeer altijd up to date te blijven, lees veel boeken, blogs, kijk video’s, vlogs en webinars maar haal mijn kennis vooral uit het doen. Voor meer informatie over mijn opleidingen klik hier.

‘Als je jouw ogen even kort sluit zie je ineens veel meer’