Business Psycholoog

Mijn persoon.

Ik heb een diepe interesse in mensen en de neiging om niemand te onderschatten. Ik ben een ondernemer met sterke ‘business skills’ én ik ben een creatieve analytische geest die op je huid zit. Opgegroeid in een druk ondernemersgezin heb ik mij altijd omringd met ondernemende,  creatieve en bevlogen mensen die altijd een laag dieper wilden. Ik hou van gedreven mensen die zin hebben om betekenisvol te zijn, dit is voor mij de zin van ondernemen.

Mijn Missie & Visie 

Er lekt zo ontzettend veel energie, talent, tijd en informatie weg in bedrijven, dat raakt mij. Ik gun ondernemers een bedrijf dat een bevlogen koers heeft en niet alle kanten op beweegt. Als een ondernemer ’s avonds met energie en passie voor zijn of haar zaak thuis komt en zijn partner, kinderen en of vrienden kan inspireren, pas dan gaat het goed.  Ik wil de ondernemers voetafdruk verkleinen en heb in 2025 5000 ondernemers fan gemaakt van de grip door visie methode binnen het MKB  in Nederland (waarvan 75% is gevestigd in Noord Holland). Na 2025 ga ik de landsgrens over en Europa en de VS in. #entrepreneursfootprint

Mijn unieke vermogen

Ik ben een expert in het ‘lezen van de geest’ en ben tegelijkertijd messcherp op het business proces. Als waarnemer zie ik vrijwel alles (ook de informatie die onbewust ‘lekt’), als luisteraar ben ik ‘open minded’ en integer. Ik ben bovenal vasthoudend, met half werk neem ik geen genoegen. Door vanuit een eigenzinnige visie structuren op te lijnen creëer ik slimme maar vooral duurzame oplossingen. Ik ben intuïtief, zeer zeker geen hokjesgeest, de behoefte bepaalt het aanbod en ik stop niet eerder tot dat het verhaal mooi rond is.

Mijn ervaring.

Als Organisatie- en Klinisch psycholoog met bedrijfskundige achtergrond heb ik mij ontwikkeld tot een breed georiënteerde business psycholoog. In de afgelopen 20 jaar leidde ik diverse projecten en programma’s en stuurde ik de operatie aan van verschillende bedrijven in diverse segmenten. Vanuit mijn generieke kracht ben ik een expert geworden in het dwars door bedrijven heen kijken. Ik werk vanuit visie naar duurzaam rendement; op cultuur en structuur niveau.

 Mijn Kennis.

Ik heb een scala aan opleidingen afgerond en ben in veel bedrijfskundige en systeemgerichte opleidingen gecertificeerd. Ik heb daarnaast jaar opleidingen gedaan op het gebied van persoonlijke- leiderschaps- en teamontwikkeling. Voor meer informatie over mijn opleidingen klik hier.

‘Als je jouw ogen even kort sluit zie je ineens veel meer’